Snabbkörning

Efter Slovenien blev det långkörning. Frukost i Ljubljana, fika i Kroatien, lunch i Serbien och middag i Bulgarien. Resan gick fint, vi åt asfalt som aldrig förr, 110 mil innan vi nådde Plovdiv. Plovdiv, Bulgariens näst största stad, lika ful som de flesta öststäder innan man når dess pittoreska kärna. Staden är en av Europas absolut äldsta. Ståtar med massor av historia. Väl värt ett besök för alla Bulgarienresenärer : )

Smultronsylten till frukost minns jag med speciell värme. Å så har de oläsliga räkningarnas gräns passerats. Bara att betala. Enda synpunkten man kan ha är om man vill betala med Kesh o Caar.

Smultronsylt
Oläslig räkning. Eller?
Syjuntemöte i Plovdiv
Plovdivs vackra romerska amfiteater

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *