Mindre än 6 månader

Det är nu mindre än ett halvår till starten av ”World, Tour Etapp IV, African Part”. Ungefär resplan är lagd. Medpassagerarna börjar komma på plats. En mängd kartor och böcker har köpts in. Saknas mycket ännu men det känns som det hela är under kontroll. Måste hitta bra kikare, har någon tips? Och en bra zoom till kameran annars är det mest bara enklare inköp och småfix som återstår. Ja och lite vaccinering

English version,(google translate)

Less than 6 months

It is now less than six months to the start of the ”World Tour, Stage IV, African Part”. Approximate itinerary is decided. The fellow passengers are starting to get in place. A lot of maps and books have been purchased. Lacking much yet but it feels like it’s all under control. Need to find good binoculars, have any suggestions? And a good zoom for the camera, otherwise just simple small purchases that remains. Yes, and some vaccination.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *