Artiklar på gång i Sydsvenskan och Vagabond i nästa vecka

Nu på tisdag, den 19/11, kommer Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad ha en artikel om min långresa. I nästa nummer av Vagabond, nummer 10 som kommer ut i nästa vecka, finns det också en artikel om min resa.

Känns jättekul. Vill självklart dela med mig av detta till mina bloggläsare.

“Från Malmö till Mumbai”, min nya bok

Precis innan min avresa till Afrika kom min bok ”Från Malmö till Mumbai” ut. Där kan ni läsa om bakgrunden till Afrikaresan som jag nu bloggar. Boken beskriver förberedelser som inköp av bil, visum och mycket mer.

Själva Asienresan står såklart i fokus. Vardagshändelser, möten med spännande människor, Mount Everest, marknader, hisnande vägar. Slutet av boken beskriver hur bilen skeppas från Mumbai till Durban. Egna foton illustrerar resan.

Ni som är intresserade av äventyrsresor kommer älska boken.

Färgstarka tjejer från Pakistans gränstrakter mot Afghanistan
Guru i Benares

 

Spännande vägar
Från Malmö till Mumbai

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *