Virtuell Afrika-resa 5

Denna gång går resan från Kgalagadi Transfrontier Park genom Namibia till Lyderitz vid Atlanten.

Det blir en av de vackraste vägar jag kört. Vi ser många vildhästar. Ja det finns vildhästar. Ett storslaget landskap börjar med röd bränd jord. Därefter kommer de stora platåbergen i ett vackert ökenlandskap. Man blir ödmjuk inför den storslagna naturen. Oändligheten känns nära. Att vi är ensamma förstärker alla känslor. Vi blir nästan religiöst andäktiga och känner en enorm tacksamhet för allt vi får vara med om. Strax innan Lyderitz övergår landskapet i riktig sandöken. Solen ligger precis ovanför horisonten när virvlar ner till den lilla tyskbyn som ligger helt isolerad vid Atlantkusten.

Ha en bra resa,

Sven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *