Virtuell Afrika-resa 8

Här kommer några bilder till från Etosha i Namibia.

Under sista dagens eftermiddag kör vi i tre timmar utan att se ett enda djur. Nedstämda går vi till vattenhålet vid campen. Förvånade räknar vi till fyrtiotvå elefanter, en vit och en svart noshörning, en apa, en räv och två giraffer. Det är inte alltid man behöver gå över ån efter vatten : ) Vi bjuds en rolig uppvisning av elefanterna när de badar, sprutar vatten och småkivas. En apa ger sig på en av noshörningarna. Det ser komiskt ut med den lilla apan som får noshörningen så mycket ur balans att den lämnar vattenhålet.

Vi beger oss iväg i soluppgången och får några härliga giraffbilder i morgonljus.

Roligast på hela besöket är när vi lämnat parken och en ivrig elefant klämmer sig in mellan några bilar på stora huvudvägen.

Ha en trevlig resa,
Sven 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *